• Къде се намирам:

 

ДОСТАВКА и ПЛАЩАНИЯ

 


При покупка се изискват следните задължителни лични данни: 

·        Име и фамилия / име на фирма

·         Адрес за доставка

·         email адрес

·         Телефон за връзка (необходим на куриерската фирма)

 

Извършване на покупки от сайта

За да извършвате покупки не е необходима регистрация. Достатъчно е да въведете данни за адрес на доставка всеки път, когато правите поръчка. 

След избор на продукт, потребителят може да въведе количество, което желае да поръча. За да се потвърди поръчката е нужно да се избере бутон"Потвърди" в кошницата. На екрана ще се покаже съдържанието на кошницата с калкулирана цена за всички избрани продукти (ако са повече от един).  

 

Клиентът получава потвърдителен email на електронния адрес, който е посочил.

Възможно е клиентът да получи обаждане за доуточняване на подробности по поръчката. 

Възможно е клиентът да получи обаждане от куриер за потвърждение на адреса на доставка.


Заплащане за поръчаните стоки 

Закупените стоки се изпращат с наложен платеж. При този метод на разплащане цената на стоката и цената за нейната доставка ще се заплатят от клиента на куриера. За стойността на доставката, моля вижте тарифата на Speedy.


Отказ от доставка на стока от страна на chefs-heaven.com 

chefs-heaven.com  си запазва правото да откаже поръчка, в случай че поръчката е извършена от клиент, който системно отказва поръчки или има съмнение, че дава невярна и неточна информация. 


Доставка на продуктите

chefs-heaven.com  осигурява доставката на продуктите до своите клиенти в рамките на 24 часа, ако поръчката е направена до 15:00 ч. Ако клиентът не желае експресна доставка трябва да посочи това в забележка към поръчката.


Коректност на данните за адрес на доставка 

За да бъде изпълнена доставката chefs-heaven.com  има нужда от коректните данни на получателя или коректния адрес на доставка на поръчката. Информацията за адреса трябва да е и изчерпателна. 

Нужно е, при поръчка, да оставите актуален телефонен номер (мобилен телефон, например), за да може доставчикът да се обади, ако срещне трудности при намирането на адреса.